Gezocht! Man en baan. Of man met hele goede baan.


Zie je? Ik trek gelijk je aandacht met deze titel! En ondanks dat ik dit grappend tegen een vriendin zei vorige week op het terras, stond mijn leven wel even op z’n kop toen al mijn zekerheden werden weggevaagd. In één week tijd ging mijn relatie uit én hield mijn baan op te bestaan. Dit is geen oproep voor die leuke man, die leuke baan (of beide) en ook niet om je medeleven te vragen, maar juist om een positief punt te maken! Want waar twee deuren dichtgaan, openen zich elders altijd weer nieuwe deuren. 


De beëindiging van mijn contract kwam namelijk helemaal niet onverwachts, (de relatie wel, maar dat terzijde), want ik had al veel gesprekken met mijn manager gevoerd over mijn loopbaan, mijn functie en mijn wens om voor mezelf te gaan beginnen. Maar het kwam wel eerder dan verwácht. Want ik wilde eerst nog meer zekerheid over mijn werk als zelfstandige, over mijn inkomen, over mijn website die nog niet af was, over allerlei ideeën die ik eerst nog wilde uitwerken en een paar maanden extra werken om uiteindelijk écht de stap te zetten, was wel fijn geweest. Tenminste dat zeggen die stemmetjes in je hoofd. Je weet wel, ook wel gedachten genoemd. En je gedachten zijn immers waar,...toch..? 


Nou, nee dus! Geloof niet alles wat je denkt, want gedachten bepalen ook hoe je je voelt. En dat kan je behoorlijk beïnvloeden en belemmeren in wat je graag wilt doen. Toch nemen we ons denken altijd maar weer voor waarheid aan. En waarom? Je creëert immers allerlei negatieve belemmeringen en onzekerheden welke je dromen alleen maar in de weg staan en waarvan je hart al lang weet dat het goed is. Het is nooit het goede moment! Het hoeft niet perfect. Pak jouw moment en ga het gewoon doen!


“..en nu heeft het universum mij een hele harde schop onder mijn kont gegeven...”


Dit hele scenario gebeurde natuurlijk niet voor niets. Een geruststellend citaat vind ik altijd; “Accepteer wat is, laat los wat was en vertrouw op wat komt.” 


Mijn leven lang roep ik al dat ik vóór mijn 40e een eigen bedrijf wil hebben. Al een paar jaar gebeuren er allerlei mooie dingen, komen er mooie mensen op mijn pad, leer ik mijn levenslessen en staan alle pijlen in de juiste richting. Ik heb dit zelf gemanifesteerd en het universum heeft er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat mijn droom uit zal komen. 

Maar wat doe ik? Twijfelen, draaikonten, naar perfectie streven, uitstellen, nog een keer uitstellen...En nu heeft het universum mij een hele harde schop onder mijn kont gegeven...Niks uitstellen. NÚ! GAAN! DOEN! Move before you’re ready! 


Ik voel me bevrijd...de creativiteit stroomt...en ik heb er zin in!

En ik beloof plechtig dat ik mezelf niet op mijn kop ga geven als ik 41 ben en het nog niet perfect is...want dat zal het toch nooit worden. En dat hoeft ook niet. Dit is wat ik wil, dit is waar mijn hart ligt en het is goed zoals het is.


Ik heb wel één klein verzoekje om mij dat extra duwtje in de rug te geven (of die schop onder mijn kont)....🙏🏼☺️ Like en volg mij op Facebook en Instagram @laadmemetrust en dan laad ik je met rust.....Beloofd! 


Dank je wel.


Liefs, Mo


Juli 2018

Mail Mo

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

KvK nummer: 71560475 Moment Laadmemetrust