Van een monkeymind naar een mindfulmonkey

Hola! 


Ik ben Monita de Konink, ook wel Mo genoemd. Een professioneel levensgenieter met een creatieve achtergrond en een positieve levenshouding.

 Ik heb een passie voor persoonlijke ontwikkeling, creativiteit en mindfulness. Ik hou van zon, zee, sfeer, reizen, latte macchiato en ben een ster in het scoren van tweedehands pareltjes! ;) 

 

Lees hier mijn interview van de Meiden van NoppenMO-missie

Ik lever graag mijn bijdrage aan een ontspannen leefstijl in het drukke westerse bestaan. Ik geloof dat het ontwikkelen van een gezonde balans tussen hoofd, lichaam, hart en ziel een groot verschil kan maken in je levensenergie en geluk. Vanuit deze missie zet ik met veel enthousiasme en passie mijn vaardigheden in als mindfulcoach en yogadocente om te werken aan een vitaal, creatief en ontspannen leven.

 

“Ik laad je met rust en je zult ontspannen zijn. Ben je ontspannen, dan zul je vitaler en creatiever zijn!” 


~Mo~

 

Mijn kernwaarden:

* Vrijheid

* Creativiteit 

* Vitaliteit
* Tevredenheid

* Nieuwsgierigheid

 

Kies vanuit je kern!

Wil jij ook bewuster en makkelijker de juiste keuzes maken en vanuit je hart beslissingen nemen? Ik help je graag bij het ontdekken van jouw kernwaarden. Stuur mij een mailtje en ik vertel je er meer over. 

 

Liefs Mo