Van een monkeymind naar een mindfulmonkey

Hoi! Ik ben Monita de Konink, ook wel Mo genoemd, een professioneel levensgenieter met een creatieve achtergrond en een positieve levenshouding. Ik heb een passie voor persoonlijke ontwikkeling, creativiteit en mindfulness. Ik hou van zon, zee, sfeer, reizen, latte macchiato en ben een ster in het scoren van tweedehands pareltjes! ;) 

 

Lees hier mijn interview door de Meiden van Noppen

Motto's:

“Ik laad je met rust en je zult ontspannen zijn. Ben je ontspannen, dan zul je vitaler en creatiever zijn!” (Mo)

 

Mijn kernwaarden:

* Vrijheid

* Creativiteit 

* Vitaliteit
* Tevredenheid

* Nieuwsgierigheid

 

Wil jij ook bewuster de juiste keuzes maken en vanuit je hart beslissingen nemen?

Ik help je graag bij het ontdekken van jouw kernwaarden. Stuur mij een mailtje en ik vertel je er meer over.

 

Liefs Mo